Din tara
  Din strainatate

 
  Editura Academiei
  Biblioteca Academiei

 
 
In memoriam

Evenimente recente

Evenimente viitoare


Sala de prezidiu a Academiei Române Solemnitatea înmânării Diplomei "Honoris Causa" domnului Lester R. Brown, director al Institutului pentru Politica Planetei - SUA. Diploma va fi înmânată de domnul acad. Ionel Haiduc, președintele Academiei Române.
  31.10.2005
Aula Academiei Române Sesiune științifică "150 ani de la nașterea dr. Moses Gaster", folclorist și filolog, membru de onoare al Academiei Române.
  31.10.2005
Amfiteatrul Bibliotecii Academiei Române Sărbătorirea domnului acad. Gavril Ștrempel, director general onorific al Bibliotecii Academiei Române, cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani, manifestare organizată de Biblioteca Academiei Române și Secția de Științe Istorice și Arheologie a Academiei Române
  31.10.2005
Aula Academiei Române Acad. Kjell Espmark, membru al Academiei Regale Suedeze și Președinte al Comitetului Nobel pentru literatura va susține conferința: "Decernarea Premiilor Nobel pentru literatură: Ambiții și dificultăți". Cu acest prilej i se va acorda diploma "Meritul Academic".
  31.10.2005
Aula Academiei Române Ședința de sărbătorire a profesorului Nicolae Manolescu, membru corespondent al Academiei Române, cu prilejul împlinirii vârstei de 70 de ani. Manifestarea a fost organizată de Secția de Științe Agricole și Silvice
  31.10.2005
Marea sală de marmură a Casei Academiei Ședința festivă a Secției de științe economice, juridice și sociologie consacrată Zilei Naționale a Marelui Ducat de Luxemburg
  31.10.2005
Aula Academiei Române Dezbaterea cu tema „Dezvoltarea urbanistică a Capitalei. Orașul ca bun cultural”, organizată de Comitetul Român de Istoria și Filosofia Științei și Tehnicii (CRIFST)
  31.10.2005
Amfiteatrul I.H. Rădulescu al Bibliotecii Academiei Române  Secția de Științe Chimice a organizat simpozionul "Molecular and Supramolecular Chemistry of Multimetallic Complexes"
  31.10.2005
Aula Academiei Române Sărbătorirea Doameni academician Cornelia Bodea, cu prilejul împlinirii vârstei de 90 de ani
  31.10.2005
Institutul de Biologie și Patologie Celulară “Nicolae Simionescu” Workshop-ul inaugural al CDRTU ce a avut ca temă “Combaterea maladiilor cardiovasculare și a diabetului”

Continuare ...